Een moment geduld
Geladen
Welkom

Wat wij doen?

Maximale potentie uit élke ruimte halen.

Hoe

Creativiteit in onverwachte oplossingen. Soms om de klant aan het denken te zetten, soms omdat het technisch gewoon de betere oplossing is.

Studio Noon biedt een compleet aanbod aan advies, plannen, projectbegeleiding en levering van verlichting voor onder andere architecten, projectontwikkelaars en particuliere klanten. Niet alleen als leverancier, maar als verlenging van hun eigen diensten.

Waarom

Het hoogst haalbare uit een ruimte halen door middel van goed doordachte verlichtingsoplossingen. Verlichting kan het resultaat maken of breken. Niet alleen specificeert Studio Noon de best passende verlichtingsproducten of maatwerkoplossingen, ook wordt er veel tijd besteed aan hoe verlichting qua vorm in het totaalbeeld past. Of de verlichting nu op moet gaan in de architectuur of juist een statement is, bij het ontwerpen van een lichtplan staat esthetiek altijd voorop.

Van creatieve input tot een concreet plan, projectbegeleiding én levering heeft Niek alles onder controle. Een sterke partner die creatief perfect combineert met concreet.

Niek Zonneveldt

Drijvende kracht achter Studio Noon is oprichter Niek Zonneveldt. Met meer dan 11 jaar ervaring in de architectonische verlichting is Niek een kennisbare gesprekspartner die creatief perfect combineert met concreet. Hij vormt het aanspreekpunt en spin in het web tussen een netwerk aan professionele partners.

CONTACT