Een moment geduld
Geladen
Lichtplan laten maken

Een lichtplan van Studio Noon

Verlichting is de sleutel tot het maken van sfeer. Daarom wordt er met een lichtplan gezorgd voor stijlvolle verlichting waarin creativiteit wordt gecombineerd met technische oplossingen. Een lichtplan is professioneel maatwerk en wordt volledig opgesteld aan de hand van persoonlijke stijl, wensen en mogelijkheden.

Bij het maken van een verlichtingsplan wordt er altijd gekeken naar het totaalbeeld. Wanneer je kiest voor Studio Noon wordt er met vakkennis en gevoel voor design een uitgebreid lichtplan opgesteld. Het plan wordt opgemaakt door lichtspecialist Niek, die een gebalanceerde verdeling maakt tussen zowel functionele verlichting als sfeerverlichting.

In het lichtplan worden diverse lichtbronnen voorzien van de juiste positie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten licht zoals: direct, indirect, diffuus en gericht licht. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en wensen worden subtiele spots gecombineerd met sprekende armaturen. Ook kan er worden gespeeld met verschillende lichtkleuren die passen bij de inrichting en de gewenste ambiance.

_

Een lichtplan laten maken? Zo gaan wij te werk.

Onze werkwijzestart met een kennismaking om zo de wensen en mogelijkheden te bespreken. Er is ruimte om idee├źn uit te wisselen en inspiratie op te doen. Aan de hand van deze informatie wordt, gecombineerd met vakkennis, het lichtontwerp gemaakt door de lichtadviseur. Dit ontwerp met lichtadvies op maat wordt aan je gepresenteerd. Vervolgens kan er worden gekozen voor projectbegeleiding en levering van de benodigde materialen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

_